Kurkistus verkkokaupan kulisseihin

Ketä kuvien takaa löytyy ja kuka täällä oikein heiluu kameran varressa?

Me ollaan Tuomas ja Emilia, espoolainen (ja espoolaistunut helsinkiläinen) luotokuvaajapariskunta. Toistemme lisäksi perheesemme kuuluu yrityksemme kriisinhalllintapäällikkö Helmi koira, nakkihimoltaan vakaa ja mielenliikkeiltään hiukan epävakaa osa tiimiämme.

Yhteinen taival alkoi Seurasaaren kirkon pihasta eräänä kesäisenä aamuyönä ja on nyt johtanut luontokuvina.fi verkkokaupan ensi askeliin.

Kokemuksen voimalla

Tuomaksella on takana pitkä historia ammattimaista valokuvausta ja luontokuvauksen parissakin on vierähtänyt jo 14 vuotta. Emilian taival valokuvauksen parissa on hiukan lyhyempi, mutta takana alkaa olla jo vuosia luonnossa kamera kädessä vietettyä aikaa. Tuomasta kuvaus on vienyt hääkeikoilta myrskyiseen ulkosaaristoon, unohtamatta reissuja pohjoiseen ja toiselle mantereelle asti. Emilian tie on vienyt jalkaisin ja bussilla enemmän lähiluontoon ja sen lisäksi vuodeksi Koillismaalle asumaan, Helmi kiittää etelään paluusta ja on mielissään erityisesti siitä ettei villapaitaa tarvitse käyttää joka päivä.

Elämää kaupungissa

Kolme viimeistä vuotta on vierähtänyt taltioiden yhdessä kaupunki luonnon monimuotoista elämää. Olemme viettäneet aikaa kettuja, mäyriä ja supikoiria tarkkaillen ja niiden elämän vaiheita dokumentoiden. Olemme hihkuneet ilosta pienten kevään pörröisten pentujen ilmestyessä koloistaan ja haikeina katsoneet kuinka kesän edetessä itsenäistyneistä nuorista aikuisista vahvimmat ja onnekkaimmat selviytyvät ja kaupungin armoton ympäristö harventaa rivejä.

Miksi olemme luoneet luontokuvina.fi verkkokaupan?

Haluamme tarjota luontokuvatuotteita laadukkaasti yksityisiin ja yritysten tarpeisiin sekä jakaa luontokuvaukseen liittyvää kiinnostavaa sisältöä blogissamme ja sosiaalisen median kanavissamme. Olisi mahtavaa kuulla mikä teitä kiinnostaa, sillä sitä me haluamme tuottaa. Kiinnostus luontokuvaukseen on kokenut kovan nosteen viime vuosina ja koemme, että meillä on myytävien tuotteidemme lisäksi sisällöllistä annettavaa aiheesta kiinnostuneille.

Haluamme innostaa ja inspiroida.
Haluamme jakaa kokemustamme ja kuulla muiden kiinnostavia ajatuksia ja ideoita.
Haluamme tuoda luonnon lähelle niitä ketkä eivät itse pääse luontoon.
Haluamme tuoda luonnon kotiin ja arkeen, sinun luoksesi.

Luonto kuvina on luonto luonasi.

Tuomas, Emilia ja Helmi

Jaa sisältöä sosiaalisessa mediassa