Lasten ja nuorten sairaalassa on luontokuva vahvasti esillä

 

Tampereen uusi Lasten ja nuorten sairaala TAYS avasi ovensa syyskuussa 2019

Luonto kuvina verkkokaupan takana olevat luontokuvaajat Tuomas Heinonen ja Emilia Milonoff ovat jättäneet vahvasti käden tai pitäisikö sanoa kuvanjäljen Tampereen uuteen lastensairaalaan.

Eläimet ja linnut ovat vahvasti läsnä uuden sairaalan osastoilla Tayssissa. Karhut, ketut, mäyrät, hirvet, pöllöt ja kumppanit tuovat pirteyttä ja iloa uuteen sairaalaan. Luonto on sairaalassa potilaiden ja heidän omaisten luona henkilökuntaa unohtamatta. Suurkuvatulosteet eivät jää kävijältä huomaamatta, mutta samalla ne tuovat väriä, sekä luonnon lähelle sairaalan osastoita.

Sairaalassa on yli kuusikymmentä Tuomas Heinosen luontokuvaa kuvittamassa aina käytävän seinistä saunan laattoihin. Emilian kuvia on seinillä täydentämässä kokonaisuutta.

Yksi sairaalan suosituimmista kuvista on nuori kettu, jonka edessä tehdään usein haastatteluja. Kyseinen nuori kettu löytyy myös mukivalikoimastamme.

 

Pikkukettu

Lisää kuvia sairaalalta:

tampereen lastensairaala tays tampereen lastensairaala tays tampereen lastensairaala tays tampereen lastensairaala tays tampereen lastensairaala tays tampereen lastensairaala tays

Jaa sisältöä sosiaalisessa mediassa