Canvas-taulu

Canvas on puuvillasta valmistettu tekstiili, jota on käytetty perinteisesti maalausten pohjana. Canvas-tauluihin käyttämämme materiaali on erityisesti digitaaliseen tulostukseen valmistettua canvasta ja siksi toistaa valokuvat tarkasti. Läpi kuultaa kuitenkin aidon canvaksen tekstuuri ja se saa jokaisen valokuvan näyttämään mestariteokselta! Materiaali on myös kestävää ja vedenkestävien pigmenttimusteiden ansiosta värit säilyvät siinä erityisen pitkään haalistumatta. Taulut pohjustetaan aidolle mäntyiselle 20mm kiilapuukehykselle.

CHROMALUXE -taulu

Chromaluxe taulut tulostetaan sublimaatiotekniikalla ja pinnoitetaan erikoistekniikalla alumiinilevyn pintaan. Chromaluxe taulu on erittäin kestävä ja sillä on erinomainen värien toistokyky.
Taulujen pinnoitteessa saattaa esiintyä pieniä pilkkuja tai kuplia. Nämä kuuluvat materiaaliin. ColorKolmio tarkistaa jokaisen levyn huolellisesti ja asetamme nämä kohtaan jotka eivät häiritse kuvassa.
Taulut ovat sään ja kosteuden kestäviä, mutta suoraa auringonvaloa nekin kestävät rajallisesti. Metalliset Chromaluxe-taulut toimitetaan ripustusvalmiina. Taulujen takana on alumiini profiili ja ripustin.

CHROMALUXE MDF-taulu

Erona normaaliin Chromaluxe tauluun: musta reuna, paksuus 1,5cm, seinäkiinnitys

Fine Art -tuloste

Hahnemühle Photo Luster 260g on kirkas valkoinen, puolikiiltävä helmiäispintainen laadukas polyesteripohjainen valokuvatulostuspaperi.
Tulosteet toimitetaan rullana, poislukien 20×30 cm tulosteet.

Taulut ja Fine Art -tulosteet valmistetaan Suomessa.