Home Kurssit ja koulutukset Keväiset merikotkat -päivä 22.3.2020

Keväiset merikotkat -päivä 22.3.2020

0,00 

Sunnuntai 22.3.2020

Opas: Tuomas Heinonen

Hinta: 250 € / henkilö /kuvauspäivä, hinta sisältää arvonlisäveron. Laskutetaan kuvauspäivän vahvistuttua.

Varasto loppu

Kuvaus

EAGLE HIDE FINLAND

Lähde mukaan kuvaamaan kotkia kojusta Etelä-Suomeen. Ajankohta on 21-22.3.2020, jolloin teemme kaksi retkeä kojuille asiakkaiden kanssa. Lauantaina oppaana toimii Miikka Pulliainen ja sunnuntaina Tuomas Heinonen. Varaa oma paikkasi kojulta! Vahvistamme kuvauspäivän varanneille 12-15.3.2020 eli päivän toteutuminen riippuu siitä, onko muuttavia kotkia paikalla.

Päivän kulku:

Tapaamme aamuyöstä Espoossa (IKEA) ja lähdemme siitä samaa matkaa kojuille. Jos sinulla ei ole autoa käytettävissä niin laita varauksessa lisätietoihin maininta siitä – kartoitamme joka tapauksessa kimppakyyti mahdollisuudet. Tarkka lähtöaikataulu vahvistetaan myöhemmin. Kotiin palaamme samana iltana, joten kyseessä on pitkä päiväretki. Ota mukaan hyvät eväät, koska kojussa on usein aikaa syödä. Autoilta kojulle on noin 500 metrin kävelymatka, joka taittuu parhaiten kosteana kautena kumisaappailla. Kojut sijaitsevat metsän keskellä aukion reunalla ja kuvausalueen takana on pääosin mänty- ja kuusimetsää. Sopiva polttoväli kuvaukseen on 300-600 mm.

 

Muita lintuja, joita alueella on mm. kuvattu:
Maakotka, hiirihaukka, kanahaukka, varpushaukka, harmaapäätikka, korppi,  käpytikka, närhi, sinitiainen, hömötiainen ja talitiainen. Kyseessä on myös muuttoaika, minkä takia paikalle voi ilmaantua uusia kiinnostavia tulokkaita.

 

Kojujen varustus:
Kojut ovat kahden hengen kojuja. Kojuissa on kolme kuvausaukkoja per koju eli toiselle kuvaajalle kaksi ja toiselle yksi. Kuulapään saa kiinnitettyä pulpettiin tai voit käyttää hernepussia. Jalustan käyttäminen kojussa ei ole tilan vuoksi mahdollista.

Kummassakin kojussa on lämmitin (polttoneste tai kaasu).

Kojujen eteistila on yhteinen, minne voidaan jättää suurimmat kantamukset. Etutilassa on ämpäri-wc sekä kanistereita miehille. Etutilassa on mahdollista lämmittää vettä kahviin, teehen, retkiruokiin.

Tupakointi ja sähkötupakointi on kojuilla kielletty. Tupakointikielto alkaa autolta päättyen autoille paluuseen.

Asiakas sitoutuu noudattamaan kaikkia kojun sääntöjä sekä oppaan ohjeita päivän aikana.

 

Aika:

lauantai 21.3.2020, 3 henkilöä – opas: Miikka Pulliainen

sunnuntai 22.3.2020, 3 henkilö – opas: Tuomas Heinonen

 

Hinta: 250 € / henkilö /kuvauspäivä, hinta sisältää arvonlisäveron. Laskutetaan kuvauspäivän vahvistuttua. Jos sinulle tulee peruutus, ilmoita siitä mahdollisimman pian, jotta jollain muulla on mahdollisuus kuvauspäivään.

Jaa sisältöä sosiaalisessa mediassa