Home Kurssit ja koulutukset Yksityiskoulutukset Luontokuvaajan etävalmennus – Emilia Milonoff
Ale!

Luontokuvaajan etävalmennus – Emilia Milonoff

250,00  200,00 

Luontokuvaajan etävalmennus sopii aloittelevalle luontokuvaajalle tai vähän kokeneemmallekin, joka haluaa yksityisempää sparrausta/mentorointia, kyseessä on siis luontokuvauksen Personal Trainer ohjelma.

Valmentaja: Tuomas Heinonen

Kuvaus

Luontokuvaajan etävalmennus sopii aloittelevalle luontokuvaajalle tai vähän kokeneemmallekin, joka haluaa yksityisempää sparrausta/mentorointia, kyseessä on siis luontokuvauksen Personal Trainer ohjelma.

Palvelu koostuu kolmesta etätapaamisesta Skypen välityksellä. Tämä mahdollistaa käytännöntasolta etävalmennuksen asuinpaikasta riippumatta. Aikaikkuna palvelulle on noin 2 kk eli etätapaamisten välissä olisi 3-4 viikkoa, jolloin on aikaa kuvata ja harjoitella käytännön oppeja tapaamisten välissä.

Etätapaamiset sijoittuvat lähtökohtaisesti arki-iltoihin klo 17.00-20.00, mutta nämä sovitaan tapauskohtaisesti valmennettavan kanssa.

Etätapaamiset:

1. tapaaminen: Käydään läpi kuvaajan esitiedot ja valmennettavan toiveet valmennuksen ajalle ja kysymykset. Kerrataan luontokuvauksen perusteita lähtötasosta riippuen sekä tarvittaessa tekniikkaa*.

Kesto 60 min.

2. tapaaminen: Käydään läpi mitä edellisen valmennuksen välissä on tapahtunut. Katsotaan valmannettavan ottamia tuoreita kuvia ja analysoidaan niitä.

Kesto 30 min

3. tapaaminen: Käydään läpi mitä edellisen valmennuksen välissä on tapahtunut sekä toisella tunnilla sovitut kotiläksyt.

Kesto 30 min

 

Esitietolomake:

Palvelun tilauksen jälkeen lähetetään tilaajalle esitietolomake, missä kysytään oman luontokuvaustilanteen tila, kuvausaktiivisuus, kalusto, suosikkikohteet/aiheet, toiveita koulutukselle.

 

Lisäpalvelut:

  • Mahdollisuus lisätunteihin ja keskittyä tarvitsemiinsa alueisiin

* Ei sisällä yksityiskohtaista kameran käyttämisen opastusta ja kameran asetuksien säätöä, joskin Canonin järjestelmäkameroiden ja peilittömien kohdalla voidaan tehdä poikkeus.

 

Valmentaja Emilia Milonoff

Emilian vahvuudet ovat kokonaisuuksien hallinnassa ja tunnelman välittämisessä eri ilmaisukeinoin, kuvin ja sanoin.

Jaa sisältöä sosiaalisessa mediassa