Home Taulut Muut Naapurini liito-orava näyttely Naapurini liito-orava 10

Naapurini liito-orava 10

65,00 349,00 

Kuvaaja: Emilia Milonoff

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

NAAPURINI LIITO-ORAVA

EMILIA MILONOFF • PAUL STEVENS • TUOMAS HEINONEN

Näyttely kertoo luonnonkolossa pesineen naaraan ja sen kolmen poikasen kesäistä elämänvaihetta siitä hetkestä, kun poikaset ilmestyivät kolosta aina siihen, kunnes viimeisiä kertoja singahtelivat ulos kolosta ja alkoivat liikkumaan pidemmälle, katseidemme saavuttamattomiin.

Valaistuksena meillä oli iltaisin pimenevän metsän luonnonvalo, minkä vuoksi kuvista tuli erittäin tunnelmallisia. Kyseessä on yöeläin, jonka ympäristöä ja elinolosuhteita pyrimme kuvillamme tuomaan ilmaisemaan ja tuomaan katsojan nähtäväksi.

Suurin osa kuvista on otettu auringonlaskun jälkeen, joten kamerat joutuivat suorituskyvyssään äärirajoillensa. Suhteellisen pitkä optiikka, pitkähköt valotusajat sekä erittäin korkeat ISO-arvot vaativat kalustolta paljon, mutta pystyimme tuottamaan haasteista huolimatta laadukasta kuvaa ja esittämään eläimen elinympäristön sellaisena kuin me sen näimme ja koimme.

 

Näyttelyn tarkoituksena on tehdä nähtäväksi kaupungissa asuvan uhanalaisuusluokituksessaan vaarantuneeksi määritellyn liito-oravan olemassaolo esille ja saada se tuntumaan lajilta, jota haluaa suojella. Toivomme tuovamme kuvillamme kaupungin asukkaille ja päättäjille henkilökohtaisen kokemuksen liito-oravasta ja halun rakentaa oma luontosuhde kestäväksi ja arvokkaaksi. Liito-oravien reviirit kärsivät jatkuvasta rakentamisesta, ja uhkana on, että menetämme naapurimme pysyvästi.

Missä

Näyttelyn kuvat ovat kuvattu Etelä-Espoolaisessa metsässä asutuksen keskellä. Tämän metsäalueen koko on vajaa kaksi hehtaaria, mutta siitä yhteys teiden yli liitämällä toisiin pienempiin metsiin. Lähin kerrostalo sijaitsee vain noin 30 metrin päässä pesäkolosta.

 

Suojeltu

Liito-orava harvinaisen tiukasta suojeltu laji. EU:n luontodirektiivin ja Suomen luonnonsuojelulain perusteella liito-oravan lisääntymis- ja levähdyspaikkojen hävittäminen ja heikentäminen on kielletty automaattisesti joka paikassa, ei pelkästään luonnonsuojelualueilla.

NÄYTTELY: Naapurini liito-orava – HEINONEN – MILONOFF – STEVENSMikä on Canvas-taulu?

Canvas on puuvillasta valmistettu tekstiili, jota on käytetty perinteisesti maalausten pohjana. Canvas-tauluihin käyttämämme materiaali on erityisesti digitaaliseen tulostukseen valmistettua canvasta ja siksi toistaa valokuvat tarkasti. Läpi kuultaa kuitenkin aidon canvaksen tekstuuri ja se saa jokaisen valokuvan näyttämään mestariteokselta! Materiaali on myös kestävää ja vedenkestävien pigmenttimusteiden ansiosta värit säilyvät siinä erityisen pitkään haalistumatta. Taulut pohjustetaan aidolle mäntyiselle 20mm kiilapuukehykselle.

 

Mikä on CHROMALUXE-taulu?

Chromaluxe taulut tulostetaan sublimaatiotekniikalla ja pinnoitetaan erikoistekniikalla alumiinilevyn pintaan. Chromaluxe taulu on erittäin kestävä ja sillä on erinomainen värien toistokyky.
Taulujen pinnoitteessa saattaa esiintyä pieniä pilkkuja tai kuplia. Nämä kuuluvat materiaaliin. ColorKolmio tarkistaa jokaisen levyn huolellisesti ja asetamme nämä kohtaan jotka eivät häiritse kuvassa.
Taulut ovat sään ja kosteuden kestäviä, mutta suoraa auringonvaloa nekin kestävät rajallisesti. Metalliset Chromaluxe-taulut toimitetaan ripustusvalmiina. Taulujen takana on alumiini profiili ja ripustin.

 

Mikä on CHROMALUXE MDF-taulu?

Erona normaaliin Chromaluxe tauluun: musta reuna, paksuus 1,5cm, seinäkiinnitys

 

Mikä on Fine Art-tuloste?

Laadukas Fine Art-valokuvatulostuspaperi. Katso tarkemmin materiaalit sivulta käytämämme paperin tiedot.
Tulosteet toimitetaan rullana putkessa, poislukien 20×30 cm tulosteet.

Taulut ja Fine Art -tulosteet valmistetaan Suomessa.

Jaa sisältöä sosiaalisessa mediassa

Lisätiedot

Taulut

Canvas 30×40/45 cm, Canvas 40×60 cm, Canvas 50×75 cm, Canvas 60×90 cm, Chromaluxe 30×45 cm, Chromaluxe 40×60 cm, Chromaluxe 50,8×76,2 cm, Chromaluxe 70×100 cm, Chromaluxe MDF 20×30 cm, Chromaluxe MDF 30×40 cm, Chromaluxe MDF 50,8×76,2 cm, Chromaluxe MDF 70×100 cm, Fine art -tuloste 20×30 cm, Fine Art -tuloste 20×30 cm – 2 kpl, Fine Art -tuloste 20×30 cm – kuva nro 2, Fine art -tuloste 30×45 cm, Fine art -tuloste 40×60 cm, Fine art -tuloste 60×90 cm